Muren


decoratie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Muren
Foto Behang
Fotobehang: meer dan 500 foto behang wandposters fotowanden muurposter posterbehang wonderwanden smart paper bij vandoorn interieur eindhoven
http://www.vandoorn-bv.nl/wandposters/wandposters.htm

Grosfeld & Grosfeld
Grosfeld & Grosfeld
http://www.grosfeld-grosfeld.com/

Hierwordikvrlolijkvan.nl
Laat de creativiteit van kinderen uw bedrijf inspireren.
http://creativita.nl/

Dufois
du fois schilderkunst staat voor spraakmakende schilderingen en vernieuwing. kunstzinnige creaties in schilderingen in elke vorm of maat. op locatie of in eigen atelier overdag of 's nachts, binnen of buiten. flexibel en creatief zijn de trefwoorden bij dufois.
http://www.dufois.nl/

Behang ontwerpen/printen
behang ontwerpen/printen
http://www.wonderwand.nl/

Sadora Designs
Leuke muurstickers, sjablonen, foto's op canvas teksten op canvas alsook graveren van juwelen, sleutelhangers, zippo en kinderschilderijtjes
http://www.sadoradesigns.nl

Anja Kriek
Madame baba/anja kriek
http://www.anjakriek.nl/

J. Harkes
J. Harkes
http://members1.chello.nl/~j.harkes

Lak aan alles
You wanna pretty picture? we paint it! wandschilderingen, schilderijen, workshops en meer...
http://www.lakaanalles.nl/

Saskiart
Opgegroeid in een familie van decoratieschilders, beheerst saskia eeuwenoude technieken om van een lege muur een wereld op zich te maken. het vak 'decoratieschilder' begeeft zich tussen kunst en ambacht. saskia verenigt beide kanten in zich. enerzijds maakt ze haar eigen ontwerpen. ze laat zich inspireren door de sfeer en ruimte, waarin de schildering zal komen. haar rijke verbeeldingskracht zorgt voor een onverwacht accent. anderzijds kan ze bogen op vele jaren ervaring in het hanteren van diverse verftechnieken, zoals hout-, brons-, marmerimitaties, bladgoud en trompe l'oeil. ze mengt haar eigen kleuren volgens een klassieke methode met natuurlijke pigmenten, maar werkt ookin olieverf, latex of acryl.naast het ontwerpen en uitvoeren van schilderingen en decors heeft zij een bredeervaring in het restaureren van antieke ornamenten en muurschilderingen. mocht u interesse hebben om uw interieur, kale buitenmuur of decor een bijzonder accent te geven, dan kunt u contact opnemen met saskia van der poel. zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 25078355. ook kunt u via deze site reageren door een e-mail te sturen naar saskia@saskiart.nl desgewenst komt ze dan langs om een offerte voor u te maken.
http://www.saskiart.nl/

Uw Schilderij
Van uw foto naar een fantastisch schilderij
http://www.uwschilderij.nl/

Schilder prijs
Op zoek naar de prijzen van schilders? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend schilder prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/schilders-prijs

Qwiebus
Kinderdecoratie en ontwerp van kinderdecoraties
http://www.qwiebus.nl/

Print op doek
Print op doek is gespecialiseerd in het digitaal bewerken van foto's en printen van uw foto op doek, ook wel canvas, schildersdoek, schilderijdoek, linnen of canvasdoek genoemd.
http://www.printopdoek.nl/

Marjolein Kruijt
Mystieke natuurschilderijen, dierenkunst en muurschilderingen door kunstenares marjolein kruijt. mystical nature art | animal art | murals by marjolein kruijt.
http://www.marjoleinkruijt.nl/

Muuridee
Muuridee
http://www.muuridee.nl/

Werk aan de wand
Een bijzonder adres om uw wand te decoreren, waar u kunt kiezen uit een mooie fotocollectie. u koopt of huurt een bijzonder werkstuk, ingelijst, klaar om aan uw muur te hangen.
http://www.werkaandewand.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 17 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy